Vakantie
UtahMedia Utah Media Directory: Aantrekkelijkheden Utah

Utah media home
Utah t.v. stations
Utah radio stations
Utah talent agencies
Utah newspapers
Utah online media
Utah studios
Utah RSS feeds
Utah ad agencies
Utah PR agencies
Utah magazines
Utah organizations
Utah podcasts
Utah voice over

Please email if you find any outdated links, or if you'd like to submit new information. Thank you.

Click here to bookmark this site.

Utah Services Directory:
Utah Cars
Utah Camping
Utah Chocolates
Utah Christmas
Utah Coins
Utah Concerts
Utah Crafts
Utah Furniture
Utah Gift Baskets
Utah Jewelers
Modest Swimwear
Utah Nurseries
Utah Pizza
Plumbing Supplies
Utah Prom Dresses
Utah Recreation
Utah Restaurants
Utah Ski Resorts
Stained Glass
SLC Tourist Attractions
Utah Travel Agencies
Utah Weddings
Utah Windows
Unique T-shirts
Park City Homes
Powerpoint AchtergrondDonations accepted. Thanks for your support.

Please link to us!

 

 
  
 


De Aantrekkelijkheden van de Toerist van Salt Lake City | die de Opmerkelijke Plaatsen in van Salt Lake City, Utah | bezienswaardigheden bezoeken in Salt Lake City | Vakantie Utah | Dingen in Salt Lake City te doen

The Great Salt Lake: een populaire aantrekkelijkheid voor toeristen, boaters en mensen die zijn uniek ecosysteem bestuderen. De recreatieve kansen omvatten roeien en het kayaking.

Temple Square: het hoofdkwartier wereldwijd van de Kerk van Jesus-Christus van de Heiligen van de laatstgenoemde-Dag kenmerkt de historische tempel en Tabernacle. De Bibliotheek van de Genealogie (enkel ten westen van het Vierkant van de Tempel) is ook een populaire bestemming.

Clark Planetarium: tentoongestelde voorwerpen en vermaak die zich op wetenschap en ruimte concentreren. De faciliteit bevat een theater IMAX en een koepeltheater met licht toont.

Hogle Zoo (dierentuin): dieren, tentoongestelde voorwerpen en speciale gebeurtenissen; gevestigd zuidoosten van Salt Lake City, dichtbij de Universiteit van de campus van Utah.

This is the Place Heritage Park: een pioniersdorp met vele gebeurtenissen die werkende ambachtslui, babydieren, patriotic gebeurtenissen en spelen voor jonge geitjes omvatten.

Utah Museum of Natural History: de permanente tentoongestelde voorwerpen kenmerken voorgeschiedenis Intermountain, gewervelde dieren, honderden mineralen, dinosaurusfossielen en meer.

Red Butte Garden and Arboretum: gevestigd bij de Universiteit van Utah; het aanbieden van overleg, klassen, workshops en jonge geitjeskampen. De rode Butte Tuin is een groot ecologisch centrum met natuurlijke tuinen en het lopen wegen.

Wheeler Historic Farm: een restauratie van een draai-van-de-eeuw melkveehouderij; het bieden van demonstraties, tentoongestelde voorwerpen, wagenritten, de kansen van het landbouwbedrijfkarwei, dagkampen en meer.

Olympic Parks Utah: Wordt het Olympische Park van Utah gevestigd dichtbij de Stad van het Park en aanbiedt kampen, opleiding en collectieve gebeurtenissen. De openbare activiteiten met inbegrip van bobsled ritten, een zipline en een alpiene dia. Wordt het Olympische Ovaal van Utah gevestigd in Kearns. De openbare activiteiten omvatten het krullen, het schaatsen en hockey.

Sweet Candy--De reizen van de het bedrijffabriek van het suikergoed: Deze prachtige suikergoedfabriek biedt vrije minuut 40 aan lange reizen. De reizen zijn slechts door benoeming, zo programma uw bezoek vooraf. Let op arbeiders en de machines leiden tot zout taffy water, dragen de chocolade, de gelei en de kaneel. De de reiseinden van de suikergoedfabriek met een einde in de afzet slaan op, waar u vers suikergoed kunt kopen. De snoepjes produceert kosjer suikergoed, ook suikervrije suikergoed en chocoladestokken.

 
  
 
 

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

__________________________________

Inclusion of a link does not imply endorsement. Thank you.

 

 

 
  Copyright 1998-2010 Utah Media Directory  Privacy policy